Onze Missie

Dutch Coffee missie - pure koffie voor iedereen!

Onze missie

Al vanaf jonge leeftijd zijn wij gepassioneerd over koffie. Waar velen beginnen met een stevige schep suiker of een sloot melk, trok de diep donkere koffie al snel meer onze interesse. De koffieconsumptie steeg over de loop naar jaren naar ongekende hoogten en de passie voor koffie groeide mee.

Met lede ogen zagen wij de opkomst van de kant-en-klare-fabrieks-koffie-machines voor ons voltrekken. Waar iedereen lyrisch was over de gebruiksvriendelijkheid en het fantastisch cremalaagje ging bij ons de vlag halfstok. De inruil van smaak voor gebruiksvriendelijkheid was voor ons ondenkbaar en eenzaam druppelde onze antieke koffieapparaten door.

Dutch Coffee in Nederland

Nu, jaren later, begint de passie terug te komen in het koffie drinken. Het grote publiek gaat weer op zoek naar een echte koffiesensatie. Binnen de third generation coffee wordt weer gezocht naar de juiste manier om de liefde uit de koffieboon te filteren en neemt men weer de tijd om de juiste boon te combineren met de juiste zetwijze.

Onze missie is om deze passie voor koffie weer te laten groeien tot ongekende hoogte. We willen met Dutch Coffee exclusieve koffiesmaken bereikbaar maken voor een groter publiek en zo ver mogelijk afstand nemen van het afgelopen decennium, waarin koffie drinken een farce werd. Wij willen dat u, net zoals wij, weer vrolijk wordt van de sensatie van het zwarte goud.