Start Dutch Coffee variatietips, testpanel gezocht!

Start Dutch Coffee variatietips, testpanel gezocht!

Nu de basis van onze site eindelijk naar tevredenheid staat is het tijd om iets meer inhoud op de site te gaan plaatsen. De komende tijd zullen we met enige regelmaat recepten voor desserts met Dutch Coffee op de site aan plaatsen, zullen we de sectie met Dutch Coffee variatietips uit gaan bouwen en zullen we jullie op de hoogte gaan houden van de koffiebonen die we aan het testen zijn om de beste Dutch Coffee mee te zetten.

Binnen de variatietips gaan we op zoek naar smakelijke Dutch Coffee combinaties. Wat zijn de beste mixjes, is het ook warm te drinken, hoe maak je de beste ice coffee shake en meer. Met andere woorden; wil je onverhoopt toch een scheutje melk in de Dutch Coffee of ben je op zoek naar wat sterkers, je leest binnenkort op de serveertip pagina welke variaties getest zijn en ons goed bevielen.

Mocht je zelf nog een briljant idee hebben voor een serveertip dan horen we dat graag in de comments onder dit bericht. Uiteraard zullen we je dan op de hoogte houden over wanneer jouw serveertip getest is en je zelf kunt komen proeven! De eerste 3 serveertips zijn vrijdag 4 juli vanaf 16:00 uur te proeven op de Maresingel 54. Laat het even weten als je langskomt dan zorgen wij dat de koffie koud staat en er genoeg lekkers is om het weekend op een correcte wijze in te luiden.

Mocht je graag meedenken over serveertips maar heb je nog geen Dutch Coffee geproefd (waarom niet?!), dan ben je uiteraard ook welkom om voor deze tijd even langs te komen om te genieten van een kopje ijskoude koffie.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *